Skånebeslag använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Snabbguide:

1. Registrera dig

För att lättare kunna beställa återkommande produkter kan man lägga upp sin favoritlista, efter det att man registrerat sig och skapa inloggning.

2. Logga in

För att logga in skriver man in sin e-postadress och sitt lösenord (som man själv angivit vid registrering). Har man glömt lösenordet så kan man få det skickat till sin e-postadress.

3. Välj dina favoriter

För att hitta dina favoriter så kan man använda katalogen som ligger till vänster på sidan var man än är på sidan. Man kryssar i "stjärnan" för att lägga produkten bland favoriter. Det finns också en länk till katalogen uppe i menyn. Kan man inte hitta det man vill ha här så finns där en sökfunktion.

4. Beställ produkter

När man valt sina favoriter så kan man gå till "Mina Favoriter" för att se vilka produkter man valt och för att beställa. Här väljer man hur mycket man vill beställa. Här finns en ruta där man fyller i sin märkning och leveransadress. I rutan kan man beställa beslag som inte finns upplagda på hemsidan.

Observera!

Inga priser kommer att visas på sidan även om man är inloggad.
Innan första beställningen går igenom kommer Skånebeslag Snickeri göra en sedvanlig kreditkontroll.